top of page
DSC_0002_edited.jpg

Paaspakketten

De laatste week kan het zijn dat niet alles meer voorradig is.
Gelieve ons te bellen of mailen voor meer informatie

Elk jaar opnieuw wordt er uitgekeken naar onze overheerlijke paaseitjes. De paasperiode is een van de drukste momenten van het jaar voor de winkel en dat heeft alles te maken met de lekkere paaschocolade die we verkopen. We zijn gekend voor ons ruim assortiment waar groot en klein vindt wat ze zoeken!

We hebben kleine paaseitjes in witte, melk en fondant chocolade en met verschillende smaken: praliné, praliné met nootjes, vanille, framboos, banaan, karamel, advocaat, marsepein, pistache en volle eitjes. Daarnaast hebben we ook suikereitjes en kivieteitjes in de aanbieding. U kan de eitjes kopen in een zakje of een doosje volgens de hoeveelheid die u wenst. Uiteraard kunnen we er ook een mooie geschenkverpakking van maken. In de winkel vindt u ook verschillende paaskarakken, platte chocolaatjes in de vorm van konijntje, klokken, kippen, eitjes… deze zijn leuk om cadeau te geven of om de desserttafel de decoreren.

Naast kleine eitjes hebben we in de winkel ook holle chocolade. In ons assortiment zijn er paaseieren in verschillende formaten en ook veel figuren zoals paashazen, kippen, konijnen, kuikentjes. We verkopen ook grote chocolade eieren die opgevuld worden met kleine eitjes. Deze zitten verpakt in een mooie paasdoos, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het vervoeren. De holle eieren kunnen voor een kleine meerprijs per stuk verpakt worden zodat ze in de tuin verstopt kunnen worden door de paashaas.

Ook de werknemers zijn altijd aangenaam verrast wanneer ze een paasgeschenk krijgen. Voor bedrijven stellen we met plezier een pakketje of geschenk samen om het personeel te verwennen. We houden hierbij rekening met uw budget, de grootte van uw bedrijf en uiteraard uw smaak. Voor een grote bestelling, neem gerust contact met ons op. Dan maken we een offerte naar uw wensen.  We leveren de grotere bestelling met ons eigen transport tot aan uw bedrijf.

bottom of page