top of page

Ambachtelijke bedrukte chocolade

Wilt u graag uw logo, uw naam of ... laten drukken op chocolade, bekijk hier wat mogelijk is

Wat kan u laten bedrukken:

  • Pralines rond (dia 30mm)

  • Pralines vierkant ( 21*21*h14mm)

  • Pralines ovaal

  • Tablet chocolade (85*55*h6 mm)

  • wikkel rond chocolade tablet

Wilt u graag meer info, contacteer ons voor meer info en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil jij ook graag je bedrijf promoten op een manier die onmiddellijk de aandacht trekt? Dan hebben wij het perfecte artikel voor jou. Want wat valt er nu beter in de smaak dan een lekkere praline? Bij ons kunt u uw logo op een praline laten drukken in grote aantallen en laten verpakken naar wens. Dat kan per stuk zijn maar ook meerdere stuks in een stijlvolle verpakking zijn mogelijk. Zo combineert u een lekkere traktatie die mooi oogt met een opvallende promotie voor uw logo of bedrijfsnaam. Vanzelfsprekend is de chocolade van uitmuntende kwaliteit en ook dat is meegenomen in uw reclame-strategie. De pralines zijn de kers op de taart bij uw receptie, personeelsfeest of ander evenement en springen zo in het oog. Wij hebben een jarenlange ervaring in de zorgvuldig voorbereiden en verpakken van bestellingen in alle formaten. Vraag dus gerust uw offerte op maat en wij gaan graag vrijblijvend voor u aan de slag. 

Ook voor privéaangelegenheden zijn onze bedrukte pralines een echte meerwaarde en eyecatcher! De naam van het feestvarken, het pas gehuwde koppel,  de gepensioneerde…  op een overheerlijke praline zal direct in het oog springen. Dit zijn maar enkel opties, maar u ziet dat er enorm veel mogelijkheden zijn. Ook hierbij denken wij graag mee om aan uw wensen tegemoet te komen. 

Verschillende lettertypes en kleuren zijn mogelijk, logo’s kunnen doorgestuurd en overgenomen worden. Ook van de praline zelf hebben we meerdere varianten, zo is er voor elk wat wils en hoeft u zich niet te beperken tot 1 standaard smaak en vorm. De pralines kunnen op recepties gepresenteerd worden op een plateau of andere serveerschotel om direct te consumeren, maar ze kunnen zeker ook in een verpakking verwerkt worden om mee te geven naar huis. Vraag gerust naar onze verschillende opties qua verpakking, we hebben vast iets dat voldoet aan uw verwachtingen. 

bottom of page