top of page

Aardbeien in de witte chocolade

De heerlijke verleiding

Geniet van de heerlijke en verfrissende smaak tijdens het seizoen van onze onweerstaanbare delicatesse: verse aardbeien gehuld in zijdezachte witte chocolade. Deze perfecte combinatie van zoet en sappig zorgt voor een ware smaakexplosie.

Of je nu op zoek bent naar een verrukkelijke versnapering voor jezelf of een smaakvolle traktatie om te delen met je collega's, onze aardbeien in de witte chocolade zijn altijd een hit.
Vaak worden onze aardbeien ook aangeboden als dessertje op verjaardags- en communiefeestjes.

Bedrijven kunnen hun gasten verwennen door deze hemelse lekkernij aan te bieden op bedrijfsfeesten, conferenties en andere bijeenkomsten.

Onze verse aardbeien in witte chocolade zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog. Hun sappige rode kleur in combinatie met het wit van de chocolade maakt ze tot een kunstwerkje dat je niet kan weerstaan.

Welkom in onze winkel! Vanaf begin mei tot half september maken we elke woensdag, vrijdag en zaterdag de verrukkelijke aardbeien bedekt met romige witte chocolade voor je klaar. Wil je echter op een andere dag genieten van deze heerlijke lekkernij? Geen probleem! Neem gewoon telefonisch contact met ons op.

We bieden onze smakelijke traktaties aan in handige bakjes van 250 gram, 500 gram en 1 kilogram. Voor grotere evenementen schikken we de aardbeien op mooie dienbladen. Soms gaan de aardbeien sneller de deur uit dan verwacht. U kan ons altijd bellen, dan zetten we een portie voor u opzij.

Deze zomer hebben we een speciale aanbieding! Bij aankoop van 1 kilo aardbeien in de verrukkelijke witte chocolade, ontvang je een gratis koeltasje. Zo blijven je overheerlijke aardbeien onderweg lekker koel en vers!
De aardbeien bewaar je best op een koele plaats, maar niet in de koelkast!
Best koop je de aardbeien om dezelfde dag nog te consumeren. Lukt dit niet dan eet je ze best de dag nadien op.

Trakteer jezelf en je geliefden op deze heerlijke zomerdroom. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen.

bottom of page