top of page

Welkom in onze betoverende wereld van smaak en genot, waar elke hap een moment van vreugde creëert. Onze selectie van met liefde bereide koekjes belooft een reis doorheen verrukkelijke smaken en onweerstaanbare texturen.

Of je nu een fan bent van de traditionele zachtheid van zandkoekjes, de knapperige luxe van Zwevezeelse florentines of de rustieke charme van koekjes met honing, één ding is zeker: koekjes hebben een speciale plaats in onze harten. Ze vertegenwoordigen meer dan alleen een zoete traktatie; ze vormen een symbool van genegenheid, ambacht en de vreugde van het samenzijn. Dus, de volgende keer dat je geniet van een koekje, denk dan aan de rijke culinaire geschiedenis en de liefde die in elke kruimel is gestopt.

U kan een koekjespakket samenstellen, u kan daarbij een keuze maken uit ons uitgebreid koekjesassortiment: bigaro, mini cigarette, cigarette russe, margrietkoekje, woudvruchtenkoekje, rodebessen koekje, honingkoekje, expo koekjes, florentines, Gentse kletskoppen, brésiliennekoekje, cacao zandkoekje, amandelkoekje, abrikozenkoekje, krakelingen, zwevezeelse florentines.

Onze ambachtelijke zoenen zijn overheerlijk. U kan ze per stuk kopen of mooi verpakt in een micadoosje. De zoenen worden in melkchocolade en fondantchocolade gemaakt. Tijdens de herfst- en wintermaanden zijn er ook we ook heerlijke bokkepootjes in ons assortiment.  De vulling is een heerlijke vanille boterroom of een boterroom met mokka. De bokkepootjes zijn deels gedompeld in witte, melk- of fondantchocolade.

Zoekt u een traktatie voor uw collega’s, vrienden of familie, dan is een keuze uit ons assortiment koekjes zeker aan de orde. Onze koekjes zitten altijd mooi verpakt per soort in een micazakje.  Zo blijven ze lekker krokant en bewaren ze vrij lang.

In onze geschenkmanden wordt er ook meestal één of meerdere zakjes koekjes toegevoegd. U maakt bij ons zelf de keuze wat u in uw geschenkmand wil toevoegen. Kom kijken in onze winkel en zie ons ruim aanbod van delicatessen.

bottom of page