top of page

Snoeptaarten

Voor de allerkleinsten of stiekem ook voor de grote, hebben wij snoeptaarten in verschillende formaten en kleuren.   Scoort steeds op communie- en verjaardagsfeesten!  

Meestal staan er enkele snoeptaarten klaar, maar wil je graag een van deze snoeptaarten, geef dan enkele dagen vooraf je bestelling door.

a je naar een feestje en zoek je een leuk cadeau waar iedereen blij mee is? Dan hebben wij het perfecte geschenk: een snoeptaart. Onze heerlijke snoeptaarten worden altijd met open armen verwelkomd! Op een communie, verjaardagsfeest, babyborrel of feestdag, onze snoeptaarten zijn altijd een schot in de roos. Niet enkel kinderen zijn er blij mee, ook volwassenen lusten ze graag.

We maken onze taarten zelf en zorgen dat alle snoepen zorgvuldig vastgemaakt worden. De taarten zijn beschikbaar in verschillende formaten en prijzen. Ze variëren van kleine snoeptaartjes van 11 euro tot grote taarten in verschillende verdiepen. We hebben ook een aantal originele snoeptaarten waarbij we onze creativiteit de vrije loop laten gaan. Zo vind je in ons assortiment een snoepvoetbalveld, een snoepboom, een snoeptaart met konijn en een groot snoepboeket. Indien u wil kan u ook een snoeptaart krijgen in bepaalde kleuren volgens uw keuze. We gaan graag met u in overleg om te bespreken wat mogelijk is.

We hebben meestal een aantal kleinere snoeptaarten in de winkel staan. Wil u zeker zijn van uw keuze, of heeft u een specifieke taart in gedachten, dan bestelt u ze best op voorhand. U kan ons bellen om af te spreken welke taart u wenst en wat de prijs er van is. Omdat het maken van de snoeptaarten wel wat tijd vergt, horen we graag enkele dagen op voorhand wat uw wensen zijn. Zo kunnen we het maken van u snoeptaart inplannen.

We kijken er naar uit om u een lekkere snoeptaart te bezorgen waar u naar hartelust kan van smullen. Op een kinderfeestje, gezellig thuis of met familie, een snoeptaart valt altijd in de smaak!

bottom of page