top of page

Geschenkmanden voor particulieren of bedrijven

Voor meer info, grote hoeveelheden of andere samenstellingen neem contact met ons op.

loader,gif

Je bent zomaar uitgenodigd bij vrienden maar wil niet met lege handen toekomen? Je wil iemand bedanken maar weet niet goed waar ze van houden? Je mag met een hele bende bij iemand verblijven en jullie leggen samen voor een geschenk? Maar wat kan je met dat budget kopen? Waar kan je echt iedereen blij mee maken? Onze geschenkmanden! Werkelijk elk formaat is mogelijk. In alle prijsklassen, samengesteld met alle mogelijke artikelen in onze winkel. Heb je geen idee wat je ontvanger graag lust? Dan stellen wij graag iets voor u samen dat zeker in de smaak valt. Weet je welke praline favoriet is? Dan steken we er daar een paar extra van in natuurlijk.

Voor iemand die minder van zoet houdt, stellen we een pakket samen met een lekker drankje en aperitiefhapje. Voor iemand die graag kookt voegen we een leuke schort of andere kook benodigdheden toe. Voor iemand die het graag gezellig maakt, vullen we het pakket aan met kaarsjes, servieten, tasjes of glazen. U hoort het, gelijk wat u kan vinden in de winkel, kan verwerkt worden een in mooi geschenkpakket dat we bovendien stijlvol en praktisch verpakken.

Voor een kleine bedanking werken we vaak met een paar zakjes lekker die we op een karton plaatje leggen en zo inpakken. Een klein gebaar dat direct in de smaak valt en waar ook mee getrakteerd kan worden. We hebben ook een suikervrij aanbod in chocolade, snoep maar ook choco, confituur en peperkoek.

Wij besteden de nodige aandacht aan de verpakking en werken met kwalitatief materiaal in de juiste passende kleuren. Ook hebben wij kleine kaartjes die aan het lint bevestigd kunnen worden zodat u uw naam kan meegeven en het geschenk niet anoniem terecht komt op grotere feesten. Heeft u zelf nog bepaalde wensen? Vraag er ons naar, we hebben een ruime ervaring in het maken van geschenkmanden, ook de grotere hoeveelheden zijn geen probleem!

bottom of page