top of page

Sinterklaas

Hieronder kan u ons aanbod sinterklaaspakketten vinden. Zoals u ziet bieden wij pakketten aan in verschillende prijsklassen.  Wil je graag een andere samenstelling, dit kan gerust! Kom een kijkje nemen naar ons volledig assortiment in de winkel. Verwen uw familie en vrienden met lekkers van bij ons.

Bedank je personeel met een leuk sinterklaasgeschenk.  Grote aantallen zijn hierbij geen enkel probleem.  Neem gerust contact met ons op, zo stellen we een pakket samen naar uw wensen.

Het leukste feest van het jaar! De dagen worden afgeteld, brieven worden geschreven, elk kindje is het braafste kindje... Sinterklaas, de vriend van jong en oud, is onlosmakelijk verbonden met de lekkerste chocolade figuren. Wij bieden in de aanloop naar Sinterklaas een uitgebreid gamma van figuren in melk, wit, fondant en gekleurde chocolade.  De perfecte verrassing wanneer de kindjes s ochtends opstaan en naar beneden hollen vol verwondering.

 

Maar ook voor wie niet meer in de Sint gelooft, smaakt onze chocolade heerlijk. Een samenstelling van verschillende kleine figuren, gecombineerd met ander lekkers uit de winkel, vormt ook een geliefd cadeau in die tijd van het jaar. Naast chocolade hebben wij vele andere artikelen in het Sinterklaas thema zoals geschenken, decoratie en guimauve, Onze Lieve vrouwkes, marsepein fruit, marsepein patatjes, speculoos, strooikoekjes, … . Uiteraard hoort hier bij passende verpakking, zo kan je helemaal opgaan in de Sinterklaas sfeer. Elk jaar komen we met nieuwe verrassende artikelen naar buiten zodat je telkens weer een ruime keuze hebt uit het gevarieerde aanbod.

 

Het feest van de goede man is voor veel  bedrijven een perfect moment om een geschenk aan het personeel te geven, daarom maken wij een aantal pakketten in verschillende prijsklassen zodat u vlot uw keuze kan maken. Grote aantallen zijn hierbij geen enkel probleem, we hebben ervaring met grote en kleine bedrijven. Stelt u graag zelf uw geschenk samen? Ook hiervoor maken wij graag tijd. Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Zo vindt elke klant bij ons wat hij zoekt en gaat met een tevreden gevoel naar huis.

bottom of page