top of page

Nieuw: bokalen met belettering 

Vanaf nu verkopen wij ook leuke bokalen met tekst. 

Zo maken wij voor elke gelegenheid de passende tekst. 

Dit maakt uw geschenk origineel en u kan de bokaal opvullen met lekkers die u zelf kan kiezen. 

Wil je graag een gepersonaliseerde tekst? 

Dit kunnen wij voor u maken op bestelling. 

Neem gerust contact met ons op. 

Een schot in de roos! Een leuke en praktische bokaal met een tof tekstje erop. Een quote, klein mopje, een levenswijsheid… Het geeft net die extra touch aan je geschenk. Met onze tekstjes spelen we in op clichés of de feestelijkheden van dat moment, zoals bijvoorbeeld een communie, de feestdagen, einde schooljaar en nog veel meer.

De bokalen of potten die we hiervoor gebruiken maken deel uit van een zeer gevarieerd en wisselend aanbod, zodat we zeker voor elk wat wils hebben. Het aanbod bevat bokalen met een vast deksel, houten deksel, zonder deksel. Ook in grootte kunnen we een ruim assortiment aanbieden zodat we in alle prijsklassen iets in de rekken hebben. U kan de bokaal zo laten inpakken en cadeau geven maar wat het echt speciaal maakt is om de bokaal te laten opvullen. Hiervoor maakt u een keuze uit om het even wat voor lekkers u kan vinden in de winkel. Kent u de ontvanger van uw geschenk? Kies dan voor zijn of haar lievelingssnoep of – koekjes en uw cadeau wordt zeker met open armen ontvangen.

Door het bedrukken van de bokaal met een leuke tekst of diepzinnige quote geeft u als het ware een extra boodschap mee of maakt u de ontvanger aan het lachen. Zeker dat ze nog regelmatig aan u terugdenken als ze in huis de zoveelste lekkernij uit de bokaal snoepen en ondertussen de quote nog even herlezen. Ook de meer diepgaande spreuken kunnen een betekenis geven aan je dagelijkse leven wanneer je ze in het passeren nog eens leest. Een extra steun op een moeilijk moment of een opkikker wanneer het net wat minder gaat.

Voor een meerprijs worden ook gepersonaliseerde teksten voor u op een bokaal gedrukt. Hierbij vragen we wel om op voorhand te bestellen en een kleine levertijd in acht te nemen. Het wordt natuurlijk nog dat tikkeltje specialer wanneer de jarige zijn leeftijd op een bokaal ziet staan of de communicant zijn eigen naam. Kortom, het perfecte geschenk!

bottom of page